ידיות כסא שולחן עבודה

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

11/06/2019 | 18:20 | מאת: איתי

שלום רב. רציתי לשאול האם ידיות של כסא צריכות להיות יותר גבוהות מהשולחן שעליו מונחת המקלדת ? ואם כן בכמה ס"מ ?

ממש לא ! 2 אופציות: 1. משענות הידיים בהמשך לשולחן והאמות מונחות בחלקן על המשענות וחלקן על משטח העבודה 2.הנמכת משענות הידיים מתחת לקו השולחן וישיבה עם האמות על גבי משטח העבודה . במידה והמשענות נתקעות בדופן השולחן פרוק משענות הידיים או לחילופין הנמכת הכיסא כניסה מתחת לשולחן והנחת כרית על המושב בכל מקרה, גובה הישיבה נקבע כך שהמרפקים בגובה משטח העבודה.

מנהל פורום ארגונומיה