כאבים "חריפים" בצוואר,

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

23/12/2007 | 21:18 | מאת: מ.ג'.

אני עובדת במשרד למעלה מחודש אני סובלת מכאבים חדים וחריפים, בעורפי,ולנימול באזור השכמה הימנית, הכאבים והתחושה הזו מופיעה בעיקר כאשר אני עובדת במטבח או במשרד,ושזרועות היד מורמות זמן ממושך, האורטופד שלח אותי ל 6 מפגשים אצל פיזיוטרפיסט,אבל הבעיה נשארה. נשלחתי לסי-טי נמצא עמוד צווארי ללא ממצא פתולוג, מרקם של בלוטת הטריס בלתי הומוגני לקורולציה עם US טרם קיבלתי תור לאורטופד לבחינה מחדש. בעבר סבלתי מכתף קפואה ובעזרת תרגילים מסוימים הכאב חלף.

גב' מ.ג, שלום, לפי התיאור שלך חסר לי נתונים בקשר לאופי עבודתך: כמה שנים את עובדת? מה סוג העבודה: חשבונאות? שירטוט? תיוק? האם את מקלידה הרבה? מעבר לבעיה הרפואית אני מניח שקיימת בעיה שקשורה להתמקמות שלך מול עמדת המחשב. אנא תני לי עוד פרטים ע"מ שאוכל לענות לשאלתך.

19/01/2008 | 13:53 | מאת: מ.ג'

אני עובדת במשרד(בבנק) למעלה מ30 שנה,במנוחה אין נימול בשחמה הימנית, אבל ברצף עבודתי לקראת הצהרים מחריף הכאב בצוואר, ואם אני לאחר מנוחה,מרגיעה את הצוואר, קיים נימול שמופיע שגורם לאי נוחות,לעתים גם כואב, ובשינוי תזוזה עם הכתפיים אני גורמת לכך לחלוף או לפחות להפסיק. התחלתי 2 טיפולים אצל אוסטאופת, שבאופן כללי נעים לשחרר כמה חוליות תפוסות בצוואר ובגב- אבל הנימול עדיין קיים. האם להמשיך או לחזור ולחפש כיוון אחר?-אודה לך.

מנהל פורום ארגונומיה