ידע הארגונומיה לעובדים

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

18/11/2007 | 09:36 | מאת: נעמי

צביקה שלום רב, אני מנהלת חברה קטנה והייתי מעוניינת לדעת האם הרצאה בארגונומיה תוכל לתרום לעובדים שלי מבחינת חיסורים - העדרויות עקב מחלה, כאבים וכד' אשר נגרמים כתוצאה מהרגלי עבודה שגויים?

נעמי , שלום רב הרצאה בארגונומיה הינה אפשרות אחת מתוך מגוון אפשרויות לשפר את נתוני התחלואה והיא למעשה "יריית הפתיחה" לכל פעילות ארגונומית. שינוי הרגלים דורש פעולות נוספות כגון הדרכות בתחנות העבודה ומתבצע על ידנו באופן רוטיני לאחר ההרצאות. נשמח לעמוד לרשותך לכל שאלה בכבוד רב צביקה כץ ארגוטיים

מנהל פורום ארגונומיה