חזרה לעבודה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ארגונומיה

16/03/2017 | 14:14 | מאת: מישהי

היי בשבוע שעבר עברתי ניתוח של התעלה הקרפלית ביד שמאל זאת היד הלא דומיננית שלי אבל יש לי כאבים ביד ימין הדומיננטית וכנראה שאצטרך לנתח גם אותה בינתיים אני אמורה לחזור לעבודה אני עובדת 9 שעות ביום מול מחשב הבנתי שאני צריכה לארגן סביבת עבודה מתאימה לבעיה תוכל להסביר לי למה הכוונה? תודה מראש

ארגון נכון כולל: 1. הנחת כף היד בצורה ניטראלית ללא הטיה למעלה למעלה מ -10 מעלות 2. לשקול שימוש בעכבר ארגונומי ( בזוית אנכית ) 3. להימנע מהנחת כף היד על גבי משטח קשה/ חד 4. תרגילים/ הפסקות יזומות אחת ל- 15-20 ד בברכה, צביקה

מנהל פורום ארגונומיה