בדיקת psa חופשי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

01/12/2014 | 06:47 | מאת: משה

Psa שלי היה4.64 לאחר שלוש שבועות עשיתי בדיקה חוזרת ונמצא 4.77 הפרופסור נתן לי לעשות בדיקת psa חופשי לפני כל הביקוריםאצל הרופא היה לי שתן מקוטע עם שארית וכאבים נתנו לי תרופה קסטרל שעזרה לי מאוד והורידה את הכאבים וזרם השתן סביר האורולוג קבע לי בדיקה חוזרת של psa ונמצא 4.77כפי שציינתי בהתחלה כעת אני נמצא לפני בדיקת psaחופשי מה משמעות הבדיקה ומה אסור לעשות לפני הבדיקה

שלום רב, משמעות בדיקת PSA חופשי זה להעריך בצורה קצת יותר מדוייקת את הסיכויים שיש לך ממאירות בשלפוחית. אם יוצא לך אחוז הנמוך מערך מסויים כגון 15% אזי הסיכויים לנוחכות ממאירות גבוהים יותר בברכה ושבת שלום דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית