דליפת שתן לאחר כריתת ערמונית רדיקלית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

09/11/2014 | 19:18 | מאת: א.ע

כחצי שנה לאחר הניתוח ועדיין יש דליפה. מזה כחודש וחצי מבצע פיזאוטרפיה של האגן. מה הסיכוי להפסקת הדליפה ?

שלום רב, דליפת שתן זו תופעה מוכרת לאחר ניתוח כריתת ערמונית רדיקלית. להערכת הסיכויים להפסקת הדליפה חשוב מאד לדעת מה היקף הדליפה. האם רציפה או רק במאמץ? האם טפטוף או יותר מכך. ישנם סדרת טיפולים לכך מהסוגים השמרניים של פיזיותרפיה לשרירי האגן, שיטת פאולה ועד פתרונות כירורגים. לצורך כך יש להתייעץ עם אורולוג בתחום בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית