זיקפה לאחר סרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

02/06/2014 | 18:08 | מאת: מודאגת

בעלי בן 56, בריא, 3 חודשים לאחר ניתוח רדיקל פרוסטטקטומי בשיטת רובוט, סובל עדיין מחוסר זיקפה, דליפות שתן בשיפור משמעותי, מטופל בכדורי סיאליס 5 מ"ג כל יום. עם זיקפה חלקית אך לא מספקת לחדירה. מבקשת לדעת אם תהיה זיקפה מלאה ובעוד כמה זמן? בעלי ללא מחלות רקע, לא מעשן.תודה

שלום רב, אין תשובה מדוייקת לשאלתך, עדיין בד"כ נצפה שיפור הדרגתי במצבים אלו וקיים סיכוי שזקפתו של בעלך תלך ותשתפר בחודשים הקרובים בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית