יציאות תכופות של שתן בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

10/06/2007 | 14:03 | מאת: יוסי

שלום רב אני סיימתי הקרנות לפני כשנתיים , מאז ועד היום אני נאלץ להתעורר כל שעתיים בלילה לשרותים לעשות פיפי האם יש פתרון תרופתי לזה , האם בעתיד זה ישתפר מצב זה גורם לי לעייפות תמידית יוסי

10/06/2007 | 16:35 | מאת: מבין

תוצאות הכימו וההקרנות וכו' הולכות ומסתבכות ככל שעובר הזמן אם כבר עברת את התהליך שלניסיוני האישי מיותר, לפחות נסה לעזור (אם לא עשית זאת כבר) למערכת עם תזונה (אורגנית) תוספים וכו' מה תלין על נקמת השלפוחית לאחר התלאות שעברה ? לפחות תן פיצוי....

13/06/2007 | 15:41 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ליוסי שלום האם זרם השתן טוב והאם אתה מתרוקן היטב? אם כן יש תרופות שיכולות לעזור לך בנושא. התייעץ עם האורולוג שלך. אם יש גם זרם חלש יש לברר האם יש היצרות בשופכה ולטפל בה תחילה. ד"ר אריאלי

15/06/2007 | 14:27 | מאת: יוסי

ד"ר אריאלי שלום רב ניגשתי לאורולוג הוא נתן לי מרשם לתרופה אומניק 0.4 , קראתי את התופעות לוואי וזה די מרתיע אותי , האם אתה ממליץ על תרופה זו ? יוסי

מנהל פורום סרטן הערמונית