כאבי גב וצלעות קשים-טיפול בסרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

29/09/2020 | 20:52 | מאת: כאבי גב וצלעות-טיפול בסרטן הערמונית

שלום רב, אבי התגלה כחולה בסרטן הערמונית לפני כשלושה חודשים(psa 498,גליסון 9,גרורתי ). מאז שהחל לקבל את הטיפול,זריקות פרמגון ואברטרון(psa 7.5),הוא ירד במשקל כ-12 קג וסובל מכאבי צלעות (בקושי נושם) וגב ואינו יכול לעשות שום פעילות וממש מושבת לחלוטין. יש לציין שהוא סובל מאי ספיקת לב . מה יכול להיות המקור לכאבים ? תודה מראש.

מקור הכאבים יכול להיות הגרורות עצמם אבל אתה מתאר מצב שמחייב בדיקת האונקולוג של אבא. אם הוא מטופל על ידי אורולוג אז זה הזמן לעבור לאונקולוג בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית