אבחנתי כחולה סרטן הערמונית עברתי ביופסה שהדגימה אדנוקרציה גליסון 5+4=9...

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

25/08/2020 | 22:56 | מאת: חטיב

מחלה בסיכו גבוה ומרכיב Intraductal car cinoma היתה הצעה לטיפול מחקרי ADT בתוספת אופטלמייד jnj 56021927 240 240מ״ג או פלצבו ינתן במתן פומי פעם ביום השאלה האם לקבל את המחקר ולהמשיך או בזה אני לוקח סיכון גבוה וללכת למסלול אחר הרמונאלי ביכימיה הקרנה נא איזו טיפול מתאים לי ויותר טוב למצבי ותודה מראש

בחולים עם גליסון 9 ומרכיב אינטרדוקטלי אני בדרך כלל מעדיף ללכת למסלול של קרינה וסירוס הורמונאלי לשנתיים. החשש הוא שהמחלה כבר יצאה מתחום הניתוח במצבים אלו. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית