הסבר תוצאות בדיקת psma

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/06/2020 | 22:52 | מאת: טלי

היי ד״ר, אבי בן 79 ונשלח לבצע ביופסיה עקב psa גבוה 28 בערך. בביופסיה התגלה גידול והוא נשלח לבדיקת psma והיום קיבלתי את התוצאות, אני לא מבינה מה הן אומרות ואשמח להסבר. אני יודעת שצריכה לקבוע תור לאונקולוג אך התורים די ארוכים בשיבא ואשמח לחוות דעתך בהקדם ולסוג הטיפול המומלץ והיעיל במקרה הנוכחי. מצ״ב תוצאות הבדיקה בקובץ. תודה רבה.

אינני מצליח לראות פיענוח כלשהו בכל מקרה המלצתי היא להגיע לאונקולוג מומחה בתחום שיעריך את המצב ויקבע תכנית טיפול מסודרת בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית