בדיקת 4KSCORE עקב PSA גדול מ 4 (4.1)

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

14/06/2020 | 18:38 | מאת: יוסי

עשיתי בדיקת 4KSCORE קיבלתי תוצאה ובין היתר היה כתוב המשפט הבא: there is a 24% probability that this patient will have gleason score>=7 prostate cancer if biopsy were to be performed אודה לך מאד אם תוכל להסביר לי מה זה אומר תודה

המשפט אומר בדיוק את מה שכתוב, שאם תתבצע ביופסיה יש 24% לאבחון סרטן ערמונית גליסון 7 בסיכון בינוני. בעיקרון הייתי עושה MRI לערמונית כדי לבדוק אם יש ממצא חשוד ואם כן, אז הייתי עושה ביופסיה מונחית בפיוז'ן בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית