סרטן ערמונית מעקב 4 שנים לאחר גילוי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

28/09/2019 | 06:42 | מאת: זאב

שמעתי את הרצאתך מיום 11.9.19 על הסרטן הגרורתי ואני מקווה שאני לא שם. על מנת לא להיות שם,האם אני צריך לעשות משהוא?להלן פרטים אודותי: בן 78 4 שנים אחרי הגילוי. psa בגילוי 2.5.גליקסון 4+3 טופלתי בהקרנות חיצוניות מאז במעקב חצי שנתי בדוידוף.psa עלה מ000 ל-004 ול-007 טסטסטרון בעליה עומד על 4.7.c.t בפרוטוקול אורוגרפיה עם מערכות עליונות תקינות.ציסטוסקופיה ללא ממצא חשוד.תודה.

אתה במצב מצוין, להערכתי מירב הסיכויים שמחלתך לא תתפשט חג שמח!

מנהל פורום סרטן הערמונית