בדיקת דם psa לאחר ניתוח רובוטי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

24/08/2019 | 22:19 | מאת: Pini

אני כ שלוש שנים אחרי ניתוח רובוטי בערמונית ללא פריצה. מבצעה בדיקות psa כל חצי שנה המדדים הם: קטן מ003 004 004 קטן מ003 005 005 אני ליפני ביצוע בדיקת psa נוספת. השאלה: האם יש משהו שעלי להימנע ליפני בדיקת psa גם ללא ערמונית?? או שאפשר לעשות הכל כגון: ספורט,רכיבת אופניים ופעילות מינית. להזכירך ללא ערמונית. תודה על התשובה.

בעיקרון מותר הכל אבל עדיין הייתי נמנע מאופניים ופעילות מינית.. ליתר בטחון למרות שזה לא צריך להשפיע

מנהל פורום סרטן הערמונית