במשך שנה וחציPSA 9

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

16/08/2019 | 22:04 | מאת: רון

עברתי MRI ערמונית והתגלו שני מוקדים חשודים לאחר פגישת יעוץ הפנו אותי לביופסיה גיל 63 מצב בריאותי מצויין לא נוטל שום תרופה רוכב אופניים בדיקות דם כולן בספקטרום הירוק למעט קריאטנין טיפה יותר גבוהה אבל עדיין נמוך האם נכון לבצע בדיקה פולשנית עם פוטנציאל נזק או להמשיך מעקב

לפי התמונה שאתה מציג אתה חייב לעבור ביופסיה. דווקא בגלל שאתה איש בריא, חשוב לבצע אבחנה כעת ולטפל כעת כנדרש. כך תבטיח לעצמך סיכויי ריפוי גבוהים ביותר. סיכויים שעלולים לפחות משמעותית אם תזניח ותתעכב. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית