לאחר איבחון וטרם הוחלט על טיפול

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

12/08/2019 | 23:21 | מאת: שלמה

שלום, קבלתי תוצאות PET CT מצ"ב ואני מעוניין לקבל ייעוץ מומחה לטיפול. טרם נפגשתי עם רופא לאחר האיבחון. קראתי חומר ואני די מגשש באפילה

שלום רב,מסיבה שאיננה ברורה לי אינני יכול לראות קבצים מצורפים אצלך ובהודעות אחרות. בכל מקרה, הכי טוב כשמקבלים תוצאת PET CT או כל בדיקה אחרת וישנה שאלה, לסכם בתימצות את סיפור המחלה ולציין את סיכום הפיענוח. להשתדל לא לשלוח לי מגילות. ככה אוכל לענות מהר ולעניין תודה

22/08/2019 | 10:38 | מאת: שלמה

שלום, PET CT 4+5 גליסון מתוך 11. נמצא גרורות מפוזרות בלימפה וגרורה אחת בעצם הירך השמאלית. שולח את המלצות האונקולוג. שאלתי, האם לא אגרסיבי מידי לשלב כבר בהתחלה טיפול הקרנתי, הורמונאלי ותרופתי ביחד? האם הטיפול הזה אכן בעל סיכוי טוב להאריך את חיי? אציין שאני בן 68, בריא לחלוטין ללא עבר רפואי כלשהו. תודה

מנהל פורום סרטן הערמונית