סרטן הרמונית - אחרי הקרנות מומלץ להחליף הואמונותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

13/06/2019 | 16:29 | מאת: רמי

שלום חבר בן 79 -התגלה מלפני כשנה סרטן הערמונית gleason: 4+4. קיבל עד היום 10 מתוך 18 זריקות,בת דירות של אחת לחודש. בנוסף טיפול רדיותרפיה 28 יום (5 פעמים בשבוע,). סיים השבוע. והרופא מנהל מחלקת קרינה ממליץ לעצור את הפירמגון כי זה מעייף הרבה ולהתחיל טיפול בתרופה אחרת בתדירות תלת חודשית או פעם בכל 6 חודשים. השאלה שלי : למה לא להמשיך את הפירמגון אפילו בתדירות המומלצת של פעם ב 3 או 6 חודשים? שמעתי גם שהפירמגון ניתן לאנשים עם בעיות לב ולחבר שלנו היו בעיות לפני השנתיים בנושא פעימות קודמות וגם בראות בגלל עישון בעבר. תודה על חוות דעתכם

פירמגון ניתן אחת לחודש. אם יתנו במרווחים גדולים יותר הוא יעבוד פחות טוב. נראה לי נכון לאור תיאורך שיעבור לאחר הזריקות הניתנות אחת ל3 חודשים בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית