בדיקת דם ל 4KSCOPE לגבי הערכה אונקולוגית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

04/04/2019 | 12:36 | מאת: יחיא

בן 64 בריא בדרך כלל. ללא סכרת או בעיות קרדיליות. לחצי דם תקינים. לא מעשן. עושה הליכה 5 פעמים בשבוע 50 דקות בכל יום.לפני 8 שנים התגלה אצלי סרטן הערמונית ממוקד גליקסון 3+4. פסא לפני הניתוח 5.6עברתי ניתוח ריטרופרטיונלי. אך לאחר שנה עקב כישלון כימי עברתי 33 הקרנות וקיבלתי 2 זריקות לוקרן. מאז פסא 0.004 מרגיש טוב . מבצע בדיקת דם פעם בשנה. לא במעקב מזה 3 שנים לא הוזמנתי לביקורת בטענה שמרגיש טוב. והבדיקות מצוינות.רציתי לשאול את כבודך לגבי בדיקת דם SCOPE4K אם יש צורך לודא מה קורה בעתיד. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית גם לגבי מצבי האונקולוגי בכלל. תודה ושבת שלום .

שלום רב, הבדיקה SCOPE4K לא רלבנטית מבחינתך. בהנחה שPSA בלתי מדיד כנראה שמצבך האונקולוגי טוב מאד בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית