עלייה בpsa למרות בדיקות תקינות ??!!

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

21/01/2019 | 16:04 | מאת: שמש

שלום ד"ר מדובר באבא שלי בן 67 לפני 13 שנה עבר ניתוח להסרת ערמונית מיכוון שחשבו שאיבחנו סרטן ... לאחר הניתוח יצאו ואמרו שאין סרטן מאז רמת הPsa נמצאת בעליה מאוד מינורית נכון לצדמבר 2018 עמדה על 0.35 . את האונקולוגית זה לא סיפק והיא חשבה שהסרטן נמצא שלחה אותו למיפוי עצמות בדיקה שנקראת PT ST בבדיקה יצאה שהכול תקין . הרופאה רוצה לבצע הקרנות אנחנו קצת מתלבטים הרי אם הבדיקה תקינה למה הקרנות ??!! . מה דעתך ?? ממה נובעת העליה בPsa האם זו תעלומה שלרופאה אין תשובות ?? מה עושים עכשיו ?? נשמח לעזרתם

הי, אני לא מביןעד הסוף במה מדובר מה שבטוח זה שאם אין אבחנה פתולוגית של סרטן אז אין מקום לשום הקרנה אם יש סרטן אז צריך לקבל עוד פרטים והכי טוב יעוץ פניפ אל פנים בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית