בדיקת 4k מה הבדיקה הזו

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

08/12/2018 | 14:53 | מאת: Roby

אני עשיתי ביופסיה לערמונית קבלתי תשובה שהבדיקה תקינה ..הרופא ממליץ לי לעשות בדיקה נוספת של4k...אפשר לקבל הסבר מה זו הבדיקה הזו...ואם אתה ממליץ??תודה רבה...רובי

בדיקת 4K באה לעזור בהחלטה אם לעשות ביופסיה כשPSA מוגבר אתה כבר ביצעת ביופסיה ככה שכעת הייתי ממשיך מעקב בלבד אינני מכיר את המקרה שלך אבל אם עדיין יש חשד גדול לממאירות למרות ביופסיה תקינה, הייתי מבצע MRI מכוון לערמונית. בדיקת 4K לא מתאימה כאן בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית