ביופסיה טראנפרינאלית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

22/08/2018 | 18:23 | מאת: אילן

בעקבות PSA גבוה 7.5 שלא ירד בוצע לי MRI תשובת המבצע שהכל תקין , הרופא המפנה מבחין ב 2 נגעים שברצונו לבצע ביופסיה טראנפריאלית מה מתבצע בתהליך? איך הוא מתבצע כיון שהבנתי שלא דרך פי הטבעת? ואיזה השלכות יש לכך ? סיכום הבדיקה היה PI-RADS2 וכלל שלילה של כל מיני אפשרויות , פרט לעובדה שהערונית מוגדלת

שלום רב, גם שאלה זו הינה שאלה שצריכה להשאל מול אורולוג מומחה ולא אונקולוג ניתן לפנות לפורום אורולוגיה אונקולוגית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית