סרטן הערמונית- מה הטיפול?

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

17/04/2018 | 09:51 | מאת: מימי

שלום, תודה על לתשובתך, בביופסיה הפירוט גלילי רקמת ערמונית מעורבים לכל אורכם GLEASON SCORE 3+3=6 גלילי רקמת ערמונית מעורבים ב-GLEASON SCORE 3+3=6 הגידול מעורב כ-80 אחוז מהרקמה שנשלחה . בדיקת PSA בדם - 30.46 שאר הבדיקות MRI וPET CT יבצע בסוף החודש . במידה והצילומים יראו שהגידול מקומי ולא התפשט . מהי המלצת הטיפול במקרה כזה ? ובמידה וכן מפושט מהי המלצת הטיפול במקרה כזה ?

לא ניתן לענות על שאלה זו ללא תוצאות בדיקת PET Ga68 PSMA לאחר קבלת התוצאות הייתי מתייעץ עם אונקולוג מומחה בתחם בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית