ערכי PSA גבוהים בשתי בדיקות עוקבות

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

11/03/2018 | 19:26 | מאת: א.

בן 62, בבדיקה ראשונה PSA 6.3 ולאחר חודש 8.5. האם ההבדל הגדול מדאיג? (יש לציין שאלו שתי מעבדות שונות)

שלום רב, בעיקרון אם לא ביצעת שום הליך אבחנתי אז יש מקום להתחיל בירור אורולוגי כולל בדיקת אורולוג ויתכן שתצטרך לעבור ביופסיה. יחד עם זאת אינני מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך, האם אתה כבר נמצא במעקב אורולוגי וכבר עברת בדיקות? האם הPSA כבר הרבה זמן מעל הערכים של 4 או שזה פעם ראשונה? ככה שעל סמך שאלתך אין תשובה חד משמעית בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית