קיצור פין לאחר פרוסטטקטומי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

01/02/2018 | 20:06 | מאת: יעקב

שלום, שבע שנים לאחר פרוסטטקטומי בשל סרטן היה ניתוח רובוטי לא קל במאונט סיני במנהטן בדיקות מעקב PSA תקינות לציין שהפין התקצר ביותר וכימעט שאיני יכול קיים *יחסים גם בשל העובדה שאין לי זיקפה כימעט כמו כן איני יכול לקחת כדורים לעידוד הזיקפה הם גורמים לתופעות לואי קשות.אני בן 65 ולא יודע כיצד להתמודד. האם יש דרך לעזור לי. לקח לי הרבה זמן לאזור אומץ וליכתוב . אני ממש אובד עצות. בנוסף לכך הנני הולך כל היום עם פד כיון שיש לי דליפות שתן קלות.

שלום רב, התופעה שאתה מתאר מוכרת הדרך היחידה לקבל עזרה כאן זה על ידי פניה לרופא אורולוג מומחה שיכול לנסות לעזור גם עם עניין הדליפה וגם עם עניין הזקפה אנא עשה זאת בברכה, דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית