ביקאלוטמיד תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

20/01/2018 | 18:33 | מאת: מאור

שלום! שאלה חשובה לאבא שלי התגלה סרטן הערמונית שהגיע גם לאזור הלימפה הרופא נתן לו כדורים בשם ביקאלוטמיד למשך 30 יום לפני הזריקות וההקרנות. הכדורים גורמים לאבא שלי דיכאון וחוסר שינה האם יש תחליף לכדורים או משהו נוסף שיכול לאזן את המצב? תודה.

אפשר גם לתת את הזריקה בלי הכדורים עם סיכון לעלית PSA זמנית והתקדמות מחלה. יחד עם זאת כדאי אולי לבדוק מה באנ=מת הסיבה של ההדרדרות הנפשית של אבא ולנסות לראות אם ניתן לעזור כאן. בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית