PSA גבוהה וגילוי סרטן בערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

05/08/2017 | 13:41 | מאת: שמואל

שלום לך אני בן 71 בבדיקת ביופסיה שנייה שבוצעה לפני כ3 חודשים התגלה שאין שינוי בתשובה קודמת של סרטן הערמונית גליקסון 6 ב2 מתוך 12 דגימות שנלקחו אני יודע שגילוי מוקדם אלול לשפר את ההחלמה שאלתי מה עלי לעשות כדי שלא להסתבך עם סרטן חזק יותר ו תיסבוך כל שהו הוצע לי לעשות ברכיטרפיה או כריתה של הערמונית

לדעתי כלום. עליך להמשיך מעקב בלבד רק אם תתחיל עלית PSA משמעותית יותר או לחילופין יתקבל הרושם שנפח המחלה גדל או דרגתו תעלה בביופסיה הבאה, יש מקום לשקול לעשות משהו בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית