ביופסיה בערמונית תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

23/03/2017 | 21:49 | מאת: יוסי

עברתי לפני כיום ביופסיה בערמונית טרנספרינלית MRI US FUSION,בהרדמה כללית.בסוף התהליךהוזרק לי מרקאין מקומי . אין לי בעיה במתן שתן,אבל מצד שני עצירות וכל הזמן הרגשה של צורך להתרוקן. מאין לחץ בפי הטבעת. הצלחתי לצאת אחרי שביצעתי אנמה קצרה.אבל עדיין ההרגשה קיימת השאלה כמה ימים עד שאחזור לשגרה והעצירות תעבור.

שלום רב, התופעה שאתה מתאר לאחר ביופסיה מוכרת כמו התופעה שתוארה על ידי קודמך בפורום. בדרך כלל עובר מעצמו. בברכה, דר ברגר

מנהל פורום סרטן הערמונית