התיעצות בנושא זקפה לאחר ניתוח הערמונית

דיון מתוך פורום  סרטן הערמונית

04/01/2017 | 22:04 | מאת: אמיר

בן 61.5 בריא לפני 6 שנים עברתי ניתוח כריתת ערמונית בגלל סרטן הערמונית ממוקד גליסון 3+4 לא עבר הקופסית. קיבלתי לאחר שנה 33 הקרנות בגלל כישלון ביוכמי .[פסא לפ.ני הניתוח 5.6]מזה 5 שנים פסא0.004 .מרגיש מצוין .אין לי כל מחלות אחרות לא מעשן.עושה הליכה 5 פעמים בשבוע כ 50 דקות ליום.הבעיה היא זקפה שלא מאפשרת חדירה. נוטל סיאליס 5 מ"ג .יש לי חשק חזק לקיון יחסי מין. לא מעונין בנטילת תרופות . ושואל לגבי אופציות אחרות כמו משחות [משחת טוסטסטרון] או אחרות אם ידוע לכם.אשמח לקבל מנסיונכם העשיר המקצועי.

אני ממליץ לפנות לאורולוג מומחה בתחום שיטפל בך. ישנם היום אמצעים שונים שכדאי שתדע עליהם, ויש לי מטופלים שהעניין הסתדר להם בצורה משביעת רצון בברכה

מנהל פורום סרטן הערמונית