פוסיד - תחליף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/03/2007 | 22:07 | מאת: שירה

שלום אבי סובל מאי ספיקת לב. מטופל באמצעות דימיטון ופוסיד הפוסיד פוגע בתפקודי כליות? באם כן האם קיים ברפואה משלימה תחליף לפוסיד לציין שתפקודי הכליות שלו 78 והקרטנין 2.7 אודה על תגובה מהירה תודה שירה

בוקר טוב שירה, הפוסיד הינה תרופה יעילה לטיפול בבעיות לבביות. הצטברות עודפי מים בגוף מקשים על פעולת הלב. פוסיד מסייע לכליות להפטר מעודף הנוזלים, ע"י הפרשת שתן בכמות רבה יותר. עליך להתקשר לרופא אם מתפתחים אחד מהסימנים הבאים: חולשה, עייפות יתר, אי שקט, עלייה פתאומית במשקל, עיניים שקועות, בצקות ברגליים או סביב העיניים, הקאות או שלשולים, קושי בנשימה. כמו כן, הפוסיד עלול לפגוע בתפקודי הכליות אם הוא ניתן ביחד עם אספירין או NSAID'S (תרופות נוגדות דלקת לא סטרואידיאליות) אחרות. לכן חשוב לבצע בדיקות דם תקופתיות כדי לבדוק שלא נגרם נזק לכליות במהלך הטיפול בפוסיד. לא קיים ריפוי טבעי לאי ספיקת לב ופוסיד הוא משתן מעולה. בברכת שבוע טוב ובריא.

22/03/2007 | 00:22 | מאת: שירה

אילן ערב טוב המון תודה על תשובתך המפורטת בנושא הפוסיד. היות ואבי לוקח את הפוסיד עם אספרין נגרם נזק לכליות ,גם הקרטנין גבוה מאד וגם תפקודי הכליות השאלה באם אבי יקח תחליף טבעי לפוסיד מצב הכליות ישתפר ? תודה שירה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה