שילוב תוספי תזונה עם תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/09/2014 | 14:17 | מאת: אלי

לאילן שלום לפני כשבועיים עברתי אוטם בשריר הלב אני בן 54 קיבלתי את התרופות הבאות CARDILOC 2.5 TRITACE 2.5 MICROPIRIN 100 PLAVIX 75 LANTON 30 MG EUTHYROX 100 MCG CRESTOR 20 MG .לפני האירוע נהגתי לשתות בבוקר מיץ עשב חיטה לקחת Q 10 אומגה 3 וכדור כורכום 500 MG .האם אני יכול להמשיך לקחת את התוספים הנ"ל ובאיזה הפרש זמן מנטילת התרופות.מהו האספירין שפוגע הכי פחות בקיבה ומתי מומלץ ליטול אותו.

אלי שלום, בגלל האירוע שעברת הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי מדויק הכולל תזונה נכונה והתאמה של תוספי התזונה וצמחי המרפא לפי מצבך הפיזי והנפשי כיום, כיוון שחשוב למנוע אינטראקציות מיותרות בין התרופות לבין צמחי המרפא ומניעת דילול יתר של הדם, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה