תופעה שהרופא דחה לחלוטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/12/2013 | 09:48 | מאת: איקו

פריצת דיסק לחץ נוירולוגי על הרגל! ניסיתי סלברה ארקוקסיה מוסקול מרפי שרירים שהרדימו אותי כלום לא עזר! לקחתי כדור של גופרית מטילאן msm במינון 1125 מג פעמים ביום כל יום 2 ! אחרי כמה ימים נילם הכאב כמעט לחלוטין! הרפוא אמר שזה לא יכול להיות כי זה כמו פלצבו! אותי למדו לא להתווכח עם תוצאות! מה ההסבר מה באמת יש בכדור הזה?

איקו שלום, החומר הנקרא MSM, זוהי הצורה הטבעית של גופרית אורגנית המצויה בבבעלי החיים ובני האדם. החומר ידוע כבר שנים רבות בזכות סגולתו בטיפול ומניעה של כאבי פרקים ושרירים על ידי הפחתת הנפיחות והכאבים הנובעים מדלקות פרקים. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה