תה טיליה ותרופות לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/11/2013 | 22:37 | מאת: מרים

בעלי לקה בהתקף לב לפני שנתיים ונוטל באופן קבוע פלביקס, קרדילוק, אנאלדקס, אספירין, סטטין לכולסטרול (רוזו-וסטטין)וויטאמין D ופמוטידין לקיבה. השאלה היא האם מותר לו לשתות תה טיליה או תה צמחים אחר לצורך הרגעה, היות והוא טיפוס לחוץ. תודה.

מרים שלום, בגלל ריבוי התרופות שבעלך נוטל ומצבו הפיזי הנוכחי, הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי בקליניקה, כיוון שחשוב לעשות סדר בזמני נטילת התרופות בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופתיות וכמו כן חשוב להתאים לו את התזונה הנכונה וצמחי המרפא באופן אישי ומדויק בהתאם למצבו, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה