NORMALDAM

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/03/2013 | 07:16 | מאת: עזריאל דנסקי

שלום אילן. בשנת 2004 אושפזתי למשך 20 שעות בגלל "פרפור פרוזדורים".מאז אני מטופל ב "פרוקור 200 מ'ג ליום".אני בסינוס,למעט מקרים בודדים מאד ולעיתים רחוקות.אני נוטל "קומדין".מצליח לשמור על רמת INR בין 2-3. אודה לך,באם תנחיני אך למנוע אינטרקציה בין "קומדין" לבין "נורמלדם". ברצוני לציין שאני גם נוטל omnic ocas,sinthroid תודה מראש, עזריאל

עזריאל שלום, תיתכן אינטראקציה בין המוצר לבין הקומדין, כיוון שהמוצר מכיל את צמח הג'ינקו בילובה, ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ במי שרכשת ממנו את המוצר בכדי לבדוק שאכן ניתן לך להשתמש בו, שבת שלום, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה