תרופה הומאותית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/08/2012 | 10:51 | מאת: רזי

אני בגיל המעבר. לאחר התמוטטות עצבים כבר כ- 10שנים.(בת 60) לצערי לא יכולים להתאים ם לי הורמונים מכל סוג כי אני מקיאה אותם. אני בטיפול הומאופתי אולם לאחרונה הרופא עזב אותי (לא יודעת את הסיבה). קיבלתי 3 תרופות, לכסיס 30 CH ,פעמיים ביום 6 כדוריות) טיריידאה 30 CH(םעמיים ביום 6 כדוריות) טירידיון 200 פעמיים בשובע 6 כדוריות. לפני כשבועיים נשברה לי צנצנת הטירידאה . הרוקח רקח לי תרופה חדשה אולם גרמה לי לבחילות, ניסה פעם שניה בקבוק קטן אולם גרם לי לכאבי בטן ולא לבחילות. אני אובדת עצות. לא יודעת מה לעשות. אשמח אם תוכל לעזור לי. נוטלת בונסרין נגד דיכאון, וכאשר נוטלת את זה יש לי בחילות והזעות לכן צריכה א תהטירידיאה. אלטרוקסין כל יום כדור של 50 מג ופפעם ביומיים כדור וחצי. לשינה והרגעה בערב קלונקס 2 מג + כדור שישנה. אני רוצה לרדת גם מכדור שינה. עלי לציין שאני רגישה מאד. לא יכולה לקבל מיצוי אלכוהולי ולא צמחים מתוקים כי גורמים לי לגירוד. אין לי כוח. בקושי מתפקדת. אודה לעזרתך שבת שלום

18/08/2012 | 15:14 | מאת: רזי

סליחה טעיתי. הטירידאה 4 CH THYROIDEA

רזי שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה לך לפי מצבך הפיזי והנפשי אשר חשובה ביותר לחיזוק מערכת העצבים כמו גם למניעת תופעות גיל המעבר. את תוספי התזונה יש להתאים לך בכדי שלא יהיו אינטראקציות ובצורה כזו שיחזירו לך את האנרגיה, המרץ, החיוניות ושימחת החיים בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחודש מצוין, אילן. 0528077713

19/08/2012 | 18:08 | מאת: רזי

תודה היכן אתה מקבל. אני גרה בחיפה וקשה לי לנסע רחוק

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה