טסטסטורון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/07/2012 | 05:49 | מאת: סיגל

בן זוגי בן 41 . מתאמן כבד במשקולות . תזונה מצויינת ישן היטב אך עייף וחסר אנרגיה. בדיקות דם תקינות. מבקשים לדעת לגבי התוסף טריבולוס סטסטריס האם מסוכן? האם הוא מתאים גם לנשים לעידוד העלאת האסטרוגן? תודה

סיגל שלום רב, צמח הטריבולוס מחזק ומשפר את המערכת ההורמונלית האחראית על יצור הטסטסטרון בגוף האדם. הצמח בטוח לשימוש אך במצבים של שינויים הורמונליים כגון:סרטן הפרוסטטה/סרטן השד ממקור הורמונלי, או בעיות הורמונליות שונות לא מומלץ לקחת את הצמח. לצורך חיזוק האנרגיה הכללית בגוף כולל מרץ, חיוניות ושיפור מצב הרוח אני ממליץ על פורמולה טבעית הנקראת B-SMART המכילה צמחי מרפא מצויניםכגון צמח הגוטו קולה, מאקה, מליסה ועוד. צמחים אלו מאזנים את המחזור ההורמונלי כמו גם לחיזוק כללי מבחינה פיזית, נפשית ומנטלית. מספקים אנרגיה וחיוניות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. תוכלי לקרוא עוד על צמחים אלו באתר www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה