שילוב תרופות ותוספים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/06/2012 | 10:01 | מאת: דנה

רציתי לדעת אם יש איזושהי אינטרקציה עם שילוב של מולטי ויטמין או קומפלקס B עם תרופות SSRI או נוגדי חרדה?

דנה שלום רב, אני תמיד ממליץ לפני שרוצים לשלב בטיפול תוספי תזונה ו/או צמחי מרפא, לקבל יעוץ תרופתי/טבעי בקליניקה כיוון שחשוב למנוע אינטראקציות בין תרופתיות ובכך לשפר את הטיפול התרופתי והטבעי. לא מומלץ לשלב ויטמין B6 כאשר נוטלים SSRI'S, כיוון שתיתכן אינטראקציה ביניהם המפריעה לספיגת התרופה בגוף ולהפחתה בהשפעתה. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק מערכת העצבים ומניעת מתח וסטרס בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה