מתח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/03/2012 | 11:33 | מאת: לימור

מהו הטיפול המעודף לדעתך לטיפול במתח? האם ביופידבק והיפנוזה? או יותר פעילות גופנית? צמחים?

לימור שלום רב, לחץ ומתח הם חלק בלתי נפרד מאורח החיים המודרני. לרובנו חיי יומיום רווים במתח ולחץ. לחץ כרוני יכול לבוא לידי ביטוי בכל אחד מהסמפטומים של חרדה אך גם על ידי מחלה פיזית. הגוף "קורס" מהעומס והתוצאה היא התפרצות של מחלה זו או אחרת ולכן חשוב ביותר להוריד את רמות המתח באופן טבעי על ידי מספר המלצות לטיפול והן: 1.איזון גוף-נפש. ישנם תהליכים רבים וטובים להפגת המתח והסטרס בצורה טבעית כגון: דמיון מודרך, מוח אחד, יוגה, מדיטציה ועוד. כולן מסייעות בסילוק מחשבות שליליות וחיזוק מערכת העצבים. גם פעילות גופנית חשובה ביותר להרגעה ולחיזוק הגוף והנפש. 2. תזונה נכונה. חשוב לצרף לתפריט פירות וירקות טריים, שיבולת שועל, דגנים מלאים, דגים(טונה, סלמון, סרדינים וכדומה), פירות יבשים מצוינים לחיזוק מערכת העצבים ועוד. 3. ישנם צמחי מרפא מצוינים לחיזוק מערכת העצבים ולמניעת סטרס כגון: פסיפלורה, מליסה, הומולוס, סקוטלריה, מאקה וכדומה. ישנה פורמולה מצוינת הנקראת B-SMART והמסייעת רבות באיזון הורמונלי כולל איזון גוף-נפש ומניעת מתח וסטרס בצורה טבעית. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא הנפלאים הללו באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה