סטימולנטים וחרדות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/02/2012 | 20:20 | מאת: רון

כבר מעל שנתיים אני משתמש בסטימולנטים שונים לרבות קפאין כדי להצליח לתפקד בעבודה ובלימודים, ללא סטימולנטים אני מרגיש עייף מאוד וחסר יכולת ריכוז או יכולת לתפקד כך שאני חייב להשתמש בממריצים שונים(כולם חוקיים), אך הבעיה איתם שהם גורמים לי לחרדות ולא מעט פעמים להתקפי פאניקה כגון לחץ חזק בחזה,קוצר נשימה,פרפורי לב פתאומיים,כבר די התחלתי לחיות בתחושה הזו,אך זה לא נעים לי לחיות בתחושת לחץ וחרדה התמידית הזאת במהלך היום, לעומת זאת ללא הסטימולנטים מצד אחד אני לא מרגיש לחוץ או חרד אך אני עייף מאוד,לא מסוגל לחשוב בכלל או לעשות משהו הדורש מאמץ כך שאני זקוק לזה כדי לתפקד ביום יום. מה מומלץ לעשות במצב כזה?האם יש ממריץ שלא גורם להתקפי חרדה?

רון שלום רב, בעייתך מוכרת לי היטב מהקליניקה ומנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לסייע לך על ידי התאמה אישית של תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים אשר משפרים פלאים את יכולות המוח כולל הריכוז, הזיכרון והחשיבה ובנוסף מחזקים את מערכת העצבים ואת האנריגנ והחיוניות הכללית בגוף. צמח המאקה, הבקופה, הגוטו קולה ועוד מצוינים למניעת עייפות וחוסר אנרגיה. הם מחזקים את הגוף והנפש ומרגיעים חרדות ומתח בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. תוכל לקרוא עוד על כך באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה