גיל המעבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/04/2010 | 17:49 | מאת: גלי

בת 51.סובלת מגלי חום בפנים ומבעיות של חוסר הרדמות בלילה. היה לי באוגוסט לימפומה של העור וקיבלתי הקרנות לפנים. האם יש משהו להקל על התסמינים? תודה.

גלי שלום רב, ניתן בהחלט להקל על התסמינים הנ"ל על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק כיוון שחשוב לדעת מה גורם להם ולטפל בבעיה מהשורש ועל ידי כך ניתן גם לטפל בהם וגם למנוע את חזרתם בעתיד. בתור עזרה ראשונה טבעית אני ממליץ לך על קרם קלנדולה לפנים המכיל שמנים אתריים טהורים(שמן מרווה, למון גראס קלנדולה וקמומיל), יש למרוח 3 פעמים ביום על פנים נקיות. כמו כן, אני ממליץ לך על טיפות צמחיות של חב' טינקטורה טק הנקראות גיל המעבר, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים והן יפתרו לך את בעית גלי החום. להרגעה אני ממליץ לך על טיפות הנרראות סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, לוקחים 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים, ובלילה לשינה לוקחים 30 טיפות. שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה