שמפו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/12/2009 | 17:11 | מאת: שישו

שלוםלך ..אתה יכול להמליץ לי על שמפו נגד נשירת שער לשער דליל ...ודרך אגב היה לי שער עבה אבל הוא נהיה לדליל במקצת ואני רוצה להשתמש בשמפו עדיף לי מכדורים כי שמעתי שהם לא עוזרים במיוחד !! ? ותודה אם תחזיר לי תשובה

שישו שלום, לחיזוק השיער בצורה טבעית חשוב לשלב טיפול פנימי ביחד עם הטיפול החיצוני ולהוסיף תזונה נכונה המכילה את כל הויטמינים, מינרלים וחומצות האמינו החיוניות לחיזוק שורשי השיער כגון:ויטמיני B, אבץ וברזל. אני ממליץ לך על טיפות טבעיות הנקראות שיער טק של חב' טינקטורה טק. נשירת שיער נגרמת כתוצאה ממתח נפשי, חוסר איזון הורמונלי, רדיקלים חופשיים ותזונה לקויה. הפורמולה הזו מטפלת בכל הגורמים גם יחד- הפורמולה מסייעת בעצירת הנשירה, חיזוק שורשי השיער והזנתו. בנוסף, הפורמולה יעילה גם לחיזוק הציפורניים. היא מכילה את הצמחים הבאים: אספסת, סרפד, שיבולת שועל, לפה,ספירולינה, רוזמרין,ריישי. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים תקופה של מס. חודשים. תזונה הפוגעת בצפיפות השיער היא תזונה המתבססת בעיקר על פחמימות ריקות ומזון תעשייתי.בכדי לחזק את השיער, התזונה צריכה להתבסס על פחמימות מלאות וצלחת ירקות כל יום. יש להקפיד לאכול שני סוגי פירות ביום ולקנות בשר טרי בלבד. הבשר הקפוא מכיל חומרים משמרים המונעים ספיגה של חלק מהוויטמינים וחומצות השומן החיוניות. מומלץ אף לצמצם את צריכת הבשר ולאכול תחליפי סויה. מחקרים של השנים האחרונות מראים שבסויה מצוי מרכיב בשם EQUOL, המונע את פעולתו המזיקה של ה-DHT על עור הקרקפת והשערות. בנוסף, יש להקפיד לאכול גם קטניות המספקות חלבון צמחי. חשוב להימנע משמנים תעשייתיים ושימוש במרגרינה לטובת שמנים העשויים בכבישה קרה. אני ממליץ לך גם להשתמש בשמפו טבעי על בסיס אורגני, למשל של חב' אורגניקס המכיל גם מרווהסירפד ורוזמרין. שבת נהדרת, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה