תרופות וקנדידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

29/11/2009 | 21:30 | מאת: רוני

האם תרופות נוגדות דכאון יכולות להשפיע על שגשוג הקנדידה והפרת האיזון החומצתי בנרתיק ובמעיים? מצד שני- גם אם כן- אין לנו הרבה ברירות... ידוע לי על אופציות צמחיות אבל לסוג הדכאון המסויים צריך מתקפה כימית איתנה. תודה. הרבה בריאות בגוף ובנשמה.

רוני שלום רב, לא ידוע בספרות המקצועית קשר בין תרופות אלו לקנדידה ו/או חומציות יתר בנרתיק ובמעיים. בכל מקרה, אני ממליץ על יעוץ נטורופטי שיתאים גם תזונה ספציפית למטרה זו, אשר חשובה ביותר לאיזון המחזור הנפשי. כמו גם, ניתן ומומלץ לשלב בטיפול צמחי מרפא המסייעים רבות בשיפור מצב הרוח והחזרת האנרגיה והחיוניות לגוף ולנפש. ישנן גם שיטות טבעיות הנקראות איזון גוף-נפש כדוגמת:הרפייה, דמיון מודרך ומוח אחד. יש פתרון לכל בעיה בצורה טבעית אם ניתן הטיפול הנכון, שבוע טוב ובריא, דר. אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה