התנגשות בין צמחי מרפא ותוספי תזונה לבין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/01/2020 | 18:03 | מאת: דודו

האם מותר לקחת גינסינג קוריאני וסיבירי ואשווגנדה ומזון מלכות וB complex וויטמין D ומגניזיום ציטראט עם התרופות הבאות : סוליאן, סירוקסט, מירו, טגרטול, קלונקס, דרלין, פנרגן?? תודה רבה!

דודו שלום, בגלל ריבוי התרופות והאינטראקציות הרבות ביניהן, הייתי ממליץ לך לא לקחת את 2 סוגי ג'ינסנג ואת האשווגנדה. לגבי שאר התוספים ומזון המלכות אין מניעה לשלב אותם, אך בכל מקרה אני ממליץ לך להגיע ליעוץ רוקחי/נטורופטי ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי לגוף, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה