אלטרוקסין ופטריית ריישי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/04/2019 | 20:07 | מאת: אור

שלום, לאחר הלידה הייתה לי פעילות יתר בבלוטת התריס הרופא חשד שזה גרייבס אך לאחר כמה שבועות התחילה תת פעילות. הרופא ייע. לי לקחת אלטרוקסין 100 כל יום(חוץ מיום שבת) למשך 3 שבועות ואז לעשות בדיקות דם. לפי מה שקראתי על התרופה, כשמתחילים לנטול אותה קרוב לוודאי שהגוף מייצר תלות בתרופה. ניסיתי להמנע מכך, פניתי לנטורופט שרקח לי תמציות צמחים שלא באמת עזרו לי ובבדיקות דם לאחר חודשיים הוחמר המצב (TSH גדול מ150 כאשר ליפני הטיפול היה 36, T3 וT4 נמוכים מהנורמה וללא שינוי ניכר). אני מתלבטת מה כדאי לעשות.. לנסות להמשיך את הטיפול עם תמציות הצמחים או להתחיל לקחת אלטרוקסין על מנת שלא תהיה החמרה נוספת. שאלה נוספת, המליצו לי על כמוסות פטריית ריישי, האם כדאי לנסות לאזן את הבלוטה רק בעזרת הכמוסות האלה ? או לקחת אותם בשילוב עם האלטרוקסין (אם כן, כיצד ניתן לשלב בניהם)?

אור שלום, לדעתי חשוב לעשות אבחון אירידיולוגי ולאחריו ניתן יהיה לדעת מהיכן נובעת החולשה ההורמונלית(מערכת העצבים, הלימפה, האדרנל וכדומה) ואז אוכל להמליץ לך על תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מנסיוני מסייעים רבות בהחזרת האיזון ההורמונלי לגוף, אשמח לענות לך בטל. 0528077713 יום טוב והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה