צמחי מרפא ותוספי תזונה - ריאקציות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/01/2019 | 20:45 | מאת: נעומי

שלום, אני לוקחת כמה תוספי מזון: מאקה נוזלי,אבץ,מולטי ויטמין,רסט b, סידן,מגה גלופלקס,b12,קולגן,מגנזיום,גאבא פרו ופרוביוטיקה וגם תרפות זלדיאר,טרמדקס od,רוויטריל האם יכולות להיות ריאקציות בין כל התוספים והתרופות. אודה מאוד עם תשובתך

נעומי שלום, אין מניעה לקחת רת התרופות עם התוספים, אך השילוב של התרופות עשוי לגרום לטשטוש, עייפות ונמנום. לדעתי אין צורך לקחת כמות גדולה של תוספים והייתי ממליץ לך להגיע לאבחון אירידיולוגי ויעוץ נטורופטי לשפר את הטיפול התרופתי ולהתאים לך את הצמחים שאת צריכה, הרבה בריאות.

17/01/2019 | 16:01 | מאת: נעומי

תודה על תשובתך אילו תוספים היית ממליץ לא לקחת? נראה שיש תוספים עם מרכיבים כפולים. לגבי התרופות אני לוקחת בלילה. רק את הזלדיאר ביום. אודה לך אם תתייחס שוב לשאלתי. תודה וסוף שבוע נעים .

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה