חוסר תפקוד גיל המעבר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

19/07/2017 | 12:28 | מאת: מירב

הנני נמצאת בתקופת הפרימנפאוזה... אני בת 47. המחזור משחק גלי חום מטורפים חוסר יכולת לתפקד מצבי רוח דופק מואץ וחוסר שיווי משקל. בעקשתי מהרופא רמוטיב לנסות האם אפשר עם נרבן ואדקס לכאבי ראש. יש לציין שבלילה לפני השינה אני לוקחת 3 טיפות ריווטריל. בעבר חשבו עקב הפרעות בשיווי משקל שאני סובלת מחרדות אך 6 שנים ניסיתי כדורים ssri וsnri. ללא הועיל. השתילו לי קוצב לב. ועדיין איני במיטבי. הרופא מדץשפחה טען שמאחר ומדובר בגלים והתקפים מדובר בהשתוללות הורמונלית. אך אני קיבלתי בצורה קשה מאד עד חוסר יכולת לתפקד. האם ניתן לשלב מה שאמרתי ואו האם יש פלסטר הורמונלי לאזן ללא השמנה ???אשמח לעזרה ותשובה מיידית בבקשה. במצוקה.תודה

מירב שלום, יש לוודא עם הרופא המטפל לגבי שילוב הפלסטר עם שאר התרופות שאת נוטלת. בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך בכל הנושאים שציינת על ידי יעוץ רוקחי/נטורופטי מדויק והתאנ של תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות. תוכלי לקרוא עוד על הדרך הטבעית באתר: www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה