כדורי ברזל שמגיעים יחד עם תוספות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/04/2017 | 22:31 | מאת: מישהי

שלום רב! אני בת 22, בבדיקות דם שערכתי גיליתי שיש לי מחסור בברזל. בבית מרקחת הרוקח הביא לי כדורי ברזל שיש בתוכם גם תוספות של ויטמין B12 וחומצה פולית. אין לי בעצם את החוסרים האלו. רציתי לשאול אם לקיחת הכדורים האלו למשך 3 חודשים יכולה ח"ו לגרום לנזק? או שזה דווקא בריא? תודה.

שלום רב, אין מניעה לקחת את הברזל עם הויטמינים הנ"ל כיוון שאם יש עודף הוא יוצא בדרכי השתן, הם רק משפרים את ספיגתו של הברזל בגופנו, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה