מחלת הסקלרודרמה לשם קביעת אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/03/2015 | 14:42 | מאת: א.ב48

לפני שנתיים אובחנתי בדלקת מפרקים ונקבעו לי 55% נכות ו- 100% א.כ.ע. לפני שנה חליתי גם בסקלרודרמה, לפני 3 חודשים ניגשתי לוועדה במוסד לביטוח לאומי לשם המשך זכאות, הוועדה החליטה שיש לי גם דלקת מפרקים וגם סקלרודמה אבל לא שינו לי את אחוזי הנכות, ידוע לי מחולים אחרים שביטוח לאומי קבע להם 100% נכות על הסקלרודרמה, מה עלי לעשות?

להיעזר באיש מקצוע ולפנות שוב לביטוח הלאומי

19/09/2015 | 07:58 | מאת: rafi

שלום רב בתביעה לביטוח לאומי יש לפרק את הנכויות בגין המחלה לסעיפים שונים 1.האם יש פגיעה בריאות? זהו תהליך כמעט בלתי נמנע במחלה ועל זה שיעור הנכות גבוה 2. האם יש פגיעה בוושט? 3. האם יש לך תסמונת ריינו? ככל חולי סקלרודרמה יש ריינו -ומה חומרת התסמונת?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד