החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

13/09/2011 | 22:46 | מאת: חגית

שלום רב! בדצמבר 09 עברתי ניתוח החלפת מפרק ובניתוח נפגע העצב של הזזת כף הרגל וכתוצאה מכך אני כבר עוד מעט שנתים סובלת מדרופ פוט,ומזה אני לא יכולה לעמוד או ללכת ליד או במקום עם מים מחשש להחלקה, שאלתי היא אם יש תשובה לה היכן אוכל למצוא נעלים שימנעו החלקה ואוכל ללכת או לעמוד במגע עם מים?

19/09/2011 | 13:14 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לחגית שלום קודם כל אנו מצטערים על הסיבוך. הסיבוך אינו שכיח אך כאשר הוא קורה הוא מלווה קושי. אפשרות אחת לפנות למכון לריפוי בעיסוק, שם יראו את הקושי המדוייק ויכוונו אותך לפתרון. אפשרות שניה הנה פשוט לנסות מנעלים מתאימים ואביזרים מתאימים מסוג PickUp עד שתמצאי את המתאים והרלוונטי. בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים