כאבים אחרי הניתוח של החלפת מפרק הברך

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

02/09/2011 | 16:45 | מאת: טניה

אימי,בת 82,עברה לפני 7 חודשים את הניתוח ועד היום סובלת מכאבים נוראים בברך זו. המנתח טוען שהניתוח עבר טוב,כל הצילומים -תקינים,נעשו כל הבדיקות האפשריות (כלי דם,עצבים וכול')-הכל תקין,נעשתה פיזיותרפיה ושום דבר לא עזר, היא יכולה ללכת ולכופף את הרגל אך זה תוך כדי כאבים חזקים מאוד. נראה שהמנתח שלה כבר לא יודע מה לעשות עמה. תעזרו בבקשה!!!!!!!

12/09/2011 | 09:42 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

שלום וברכה נושא זה סבוך ודורש התייחסות ספציפית. כאשר נבדק חולה כזה במרפאה הרי ישנן שאלות שצריך לשאול אותו, (בדרך כלל דברים שאינם נחשבים מבחינתו), לאחר מכן בדיקה פיזיקלית של הברך, לאחר מכן עיון בצילומים, עיון בבדיקות דם, ואז לראות אם צריך הדמיות נוספות. בגלל מורכבות ורגישות העניין רק לאחר זאת ניתן להעז ולהציע פתרון בברכה ד"ר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים