כאבים בברכיים כתוצאה משחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  החלפות מפרקים

12/08/2011 | 17:30 | מאת: כרמית

שלום רב רציתי לדעת האם המכשיר BIO 1000TM באמת עוזר לכאבים בברכיים?והאם הוא באמת בונה את הסחוס?או שזאת עבודה בעיניים? כי לאבי יש כאבים חזקים בברכיים כתוצאה משחיקת סחוס והא לוקח משככי כאבים בשביל זה אבל זה לא כל כך עוזר והוא לא כל כך מעוניין בניתוח בכבוד רב כרמית

15/08/2011 | 08:41 | מאת: ד"ר ארנן גרינטל

לכרמית שלום במשך השנים הופיעו בשוק מכשירים רבים שידעו לרפא סחוס, למנוע ניתוח, לגדל סחוס. במשך כל השנים לא ידענו לחוות דעה על המכשירים הללו ולו מטעם העובדה שאין בכישורים של רופא אפשרות לשפוט את הרציונל והבצוע של בנית מכשיר. אך יחד עם זה הטיפולים שנשארו רלוונטים הנם טיפולים לא ניתוחיים וכאשר יש ירידה משמעותית באיכות החיים עולה השאלה של טיפולים ניתוחיים. ככלל, אם יש משהו מאד מוצלח הוא היה מחליף את הטיפולים הניתוחיים כהרף עין..... בברכה דר גרינטל

מנהל פורום החלפות מפרקים